Camp

Ingen booking – bare kom og ‘go lucky’. Kommer du vandrende er du velkommen til at reste, drikke en kold fra køl og nyde omgivelserne, pisse i marken og snakke med dyrene.

På camp kan du leje hytten eller shelter eller slå dit telt op. Hytten kan huse to personer, og er incl. lys og strøm. Camp har to shelters, hver med plads til max. 5 personer. Spørg hos oldfruen, hvis du vil ligge på madras. Tomme shelters må IKKE benyttes som spisestue eller udsigtspost af pladsens øvrige gæster. Der er bord-bænkesæt, og flytbare borde og stole. Pladsen faciliterer adgang til toilet og med mulighed for et langt, varmt bad, og 5’ere kan købes i stuehuset. Mod nord er et primitiv udekøkken med vand og plads til opvask, og en affaldsstation med sortering.

Ved hytten er et udvendigt stik til gratis mobilladning for alle på pladsen. Du er velkommen til at bruge trangia eller lave bål på pladsen. I læskuret kan du købe en spand brænde til dit bål. Kolde drikke fra køleskab kan købes. Alt høflig selvbetjening.

Du må f.eks tage din hund med, men den skal være i snor og du har pligt til at tage hensyn. Oppe i skellet på naturstenen – også kaldet Kyssestenen, på ‘Nice walk’ kan du på en klar dag se de fem have på 360*, som er Stege Nor, Stege Bugt, Søhundehavn, Hjelm Bugt og Bøgestrømmen. På gåtur til det bagerste fold kan du opleve ådselskabinet, efterladenskaber af varulve og andre kranier. Pladsen ligger mod vest, så der er garanti for solnedgang eller vind. Sysselgården er ikke forstyrret af lysforurening, dog kan månen lyse og stjernerne blinke. Typisk er her helt mørkesort.

error

Keldborg B&B og Camp. Jeg er her